Micro:bit & ultra:bit

Micro:bit er en lille programmerbar computer, der er designet til at gøre læring og undervisning let og sjovt! Micro:bit er skabt af BBC og er en god platform til at lære børn omkring teknologi og programmering.

Ultra:bit

Ultra:bit er et projekt lanceret af DR i samarbejde med CFU-Danmark. Projektet er støttet af Industriens Fond med 14 mio. kroner. Alle elever, som starter i 4. klasse efter sommer 2018, tildeles en personlig micro.bit-computer, og DR Skole har udviklet undervisningsmateriale dertil.

En række andre aktører støtter og bidrager på forskellig vis indsatsen heriblandt BBC og non-profit-organisationen The Micro:bit Foundation, Styrelsen for IT og Læring, Engineer the Future, Coding Pirates, DigiPippi, BUPL og Danske Skoleelever.

RaspberryPi.dk

Vi er på RaspberryPi.dk forhandler af Micro:bit, da det er endnu et produkt i samme “ånd” som Raspberry Pi, nemlig med et mål om at lære børn og unge om teknologi og programmering. Vi ønsker at støtte op omkring dette, og derfor tilbyder en lang række produkter og pakker med Micro:bit til lave priser. I finder vores Micro:bit produkter lige her.