Svar til: Projekt Drivhus

Raspberry Pi Webshop Fora Projekter Projekt Drivhus Svar til: Projekt Drivhus

#13038
ACaalborg
Medlem

Tak for alle kommentarer.

Jeg har kigget på piface printet, men meget af bestykningen får jeg simpelthen ikke brug for. Selve RasPi skal monteres ude i drivhuset – i en så solid kasse (for at styre fugtdiffusion), at der ikke er relevans i at have diverse knapper, dioder og lign. placeret på et print. Alt interaktion med systemet bliver over http, og derfor får jeg højst brug for en kill-switch.
Jeg er bange for (fordi jeg ved at det betyder meget arbejde), at jeg måske selv skal udi at sammensætte et unikt print til formålet?? Lyder det ualmindeligt, eller ? Jeg mener, der er mange print – men jeg ville skulle sammensætte en masse for at opnå det ønskede resultat ?

Jeg er stor fan af det relæ print, jeg havde kun fundet et lignende med 4 relæer – det er for mig klart en fordel at have alt på et bræt, så at sige – også rent æstetisk, når den solide kasse bliver transparent.

Men, jeg håber ikke at jeg nogen steder er kommet til at skrive at jeg ønsker 230V rundt i systemet?
Jeg sætter en stikkontakt op, således RasPi som udgangspunkt kan trække de 5V 2A konstant. Deruover kan den føde andre installationer, hvis det er nødvendigt – men det er givet, at jeg ønsker systemet så lavt forbrugende som muligt, og på sigt drive sig selv via solcelle og batteri.

/A