Svar til: Spørgsmål – Simpel mediaserver

Raspberry Pi Webshop Fora Projekter Spørgsmål – Simpel mediaserver Svar til: Spørgsmål – Simpel mediaserver

#2612

Det er ikke for at nedgøre PI eller andet, men der er overhovedet ikke bred enighed om at den er et godt mediacenter, det fungerer, men det gør ATV også og det vil jeg så heller ikke kalde et godt mediacenter på grund af sin ringe understøttelse af formatter.
PI er en fantastisk maskine og jeg skal da have mange af dem, også som mediacenter hos ungerne, men i stuen er den simpelthen ikke god nok til mit behov. Et mediacenter skal virke “out of the box” med mindre man altid lige har en “nørd” i baghånden.
Som NAS server til ens media centre er den dog fuldstændig genial og vi ville slet ikke kunne undvære den her hjemme efter den er blevet sat op til at hente ting, pakke ud og smide dem i mapper, kører fælles drev og streame film/serier.

Det er et spørgsmål om hvad man vil have, vil man have et mediacenter som virker og som man aldrig skal rode med selv og som jævnligt bliver opdateret uden indblanding fra brugerens side. eller vil man have noget man kan nørde med og og hente codecs til og tweake, få grå hår af nogen dage og andre dage være helt op at køre over at det man fik grå hår af nu virker.