Svar til: Spørgsmål – Simpel mediaserver

Raspberry Pi Webshop Fora Projekter Spørgsmål – Simpel mediaserver Svar til: Spørgsmål – Simpel mediaserver

#2661
Kriss3d
Medlem

Jeg kan melde at jeg fik den her i julegave (nu købte jeg den selv på min kærestes vegne så jeg måtte pænt spille overrasket ) Men anyway så har jeg kun haft lidt tid til at lege med den.

Jeg smed Raspbmc på den og var overrasket over hvor godt den kører selvom det er på klasse 2 kort.
Jeg har stadig ikke fået smidt den i en kasse endnu så jeg har kun skåret et par huller i den papæske den kom i. Bare til jeg får mulighed for at fræse en kasse ud.

Som egentlig mediaserver har jeg ikke haft den oppe og køre endnu. Jeg har kun testet den lidt med et par streaming services og endda fået installeret 1channel addon så jeg har set lidt film på den af den vej og der fungerer den ganske fint. Lidt langsom til at søge på 1channel men det er pga kortet tror jeg.

Jeg mangler stadig at få sat transmission helt op så den også kan stå og hente torrents.
Optimalt set vil jeg vel have redirected porten så jeg fra mit arbejde kan smide en torrent op til den som den kan hente.

Nu hvor jeg har fået den og set hvad den kan gøre har jeg pludseligt 100 forskellige ting jeg gerne ville køre på den. Især VPN server og som torrent henter. Og Køkkenradio osv..

Men.. Når jeg nu skal til at få lavet mine dvder om til filer. Skal de så bare konverteres til MKV filer eller hvad er bedst der ?