https://raspberrypi.dk/

Kriss3d

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 16 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Backup af pi SD kort #6248
  Kriss3d
  Medlem

  Win32diskimager kan gøre det. Der kan du tage et .img og lægge på et SD kort eller tage et SD kort og lave til et .img Det skulel virke ret godt.

  som svar til: RaspberryPi til medie center #6047
  Kriss3d
  Medlem

  EDIT: Den seneste udgave af Raspbmc lader til at virke uden at fryse om natten.

  som svar til: RaspberryPi til medie center #6033
  Kriss3d
  Medlem

  Det lyder mystisk. Selv har jeg problemer med at hvis min rasp står natten over med raspbmc så er skærmen sort næste dag og den reagerer ikke på noget som helst. Kun en hard reset virker (tage strømmen et minuts tid)

  Men det lyder mærkeligt at den tænder af sig selv.

  som svar til: RaspberryPi til medie center #6022
  Kriss3d
  Medlem

  Øhmm Hvilken usb ting er det du snakker om så du kan bruge din fjernbetjening ?
  Hvis du har en rimelig ny fladskærm (tv) så kan du meget tit bare bruge din fjernbetjening direkte. Når du booter din raspbmc op så prøv at kig om der dukker en popup op med “Pulse-Eight” tilsluttet (hvis du altså har sat din Raspberry til via HDMI)

  Prøv evt når din raspberry kører og du kan se interfacet på tvet at tryk på piletasterne til siden og op og ned der næsten altid sidder på fjernbetjeninger og se om der sker noget.

  Og Zenny.. Prøv at google efter “icefilms addon raspbmc” og prøv at installer det addon. Jeg tror du vil kunne li den. (Det samme med “1channel addon”

  Ellers smid gerne en PM så skal jeg prøve at forklarer.
  Jeg mener også der er yousee addons til raspbmc

  som svar til: RaspberryPi til medie center #5998
  Kriss3d
  Medlem

  Jeg har selv min R-PI kørende som mediecenter (har lige fået 3d printet en kasse – butt ugly men den virker)

  Du kan installerer OpenELEC eller Raspbmc. Det er alt du behøver. Men prøv da endeligt de forskellige distroer. Du henter et image og kyler det på et SD kort. – eller hvis du har flere kan du jo bytte lidt rundt.

  Du burde helt klart købe den seneste Raspberry der er model B. Den med 512MB ram. Den kan fint klare det meste.
  Jeg har selv konverteret flere dvder – især dem med film til ungerne – som MKV format og det funger fint. Nu er det en skodrouter jeg har men jeg har da set streamet 720P film fra nettet.

  Som fjernbetjening bruger jeg yatse app til android. Eller bare fjernbetjeningen til tvet. Jeg har ikke lige haft held med at få diNovo mini til at virke på raspbmc men det kan sikkert nok fungerer.

  som svar til: Alternativ til microUSB som strøm ? #5251
  Kriss3d
  Medlem

  Hmm Men det med at den trækker for meget strøm er vel blot de USB enheder der er tilsluttet ikke ?
  Ellers må jeg vel bare sætte en strømbegrænser på. Hvor mange Amp kan den tåle at trække igennem ?

  Forresten – netop fordi jeg har en gammel strømforsyning til et eller andet obskurt der netop leverer 5V ud burde overspænding ikke være et problem. Men jeg kunne vel sagtens blot sætte en 5V regulartor på så ville det virke. Ikke ?

  som svar til: Raspbmc – svarer ikke efter en nat #5142
  Kriss3d
  Medlem

  Jeg har fået smidt et nyt image på med den seneste standalone jeg kunne få fat på. Og nu kører det dog ganske fint. Ellers har jeg et backup SD kort med openELEC der godt nok er en del hurtigere men desværre også mangler FTP og apt-get og den slags så man kan ikke installerer flere programmer på det. Kun alm xbmc addons.

  som svar til: Ingen billede #5105
  Kriss3d
  Medlem

  Kun rødt lys i powerdioden efter de første par sekunder tyder på at dit SD kort enten ikke er sat ordenligt i eller at imaget er korrupt på en eller anden måde.

  som svar til: Audio Output hdmi – Jack #5063
  Kriss3d
  Medlem

  Jeg har også tænkt meget på at det ville være SÅ fedt hvis man kunne få sin r-pi til automatisk at finde ud af det. Men ellers er alternativet vel at finde en on/off knap og et par ledninger og scripte sig ud af det.

  som svar til: XMBC som mediecenter til junior på 5? #5061
  Kriss3d
  Medlem

  Jeg har faktisk sat min egen raspberry op med en stor harddisk og til tvet. Hvis det er hdmi og tvet er af en rimelig standard kan du faktisk bruge fjernebetjeningen til tvet. og det ER ret nemt. Personligt ville jeg gerne have kunne lagt mine egne menuer på fronten i raspbmc men det går.

  som svar til: Raspbmc – 1channel spole problem #3180
  Kriss3d
  Medlem

  Ville det hjælpe at sætte clock raten op og skifte halvdelen af de ram til grafikkortet til selve systemet ?

  som svar til: Ud af XBMC #3179
  Kriss3d
  Medlem

  Det er ret nemt hvis du har et keyboard sat til din xbmc. Bare tryk på den sluk knap. Den vil så skulle til at lukke ned men tryk på ESC og du skulle gerne lande i en shell.

  som svar til: Spørgsmål – Simpel mediaserver #2661
  Kriss3d
  Medlem

  Jeg kan melde at jeg fik den her i julegave (nu købte jeg den selv på min kærestes vegne så jeg måtte pænt spille overrasket ) Men anyway så har jeg kun haft lidt tid til at lege med den.

  Jeg smed Raspbmc på den og var overrasket over hvor godt den kører selvom det er på klasse 2 kort.
  Jeg har stadig ikke fået smidt den i en kasse endnu så jeg har kun skåret et par huller i den papæske den kom i. Bare til jeg får mulighed for at fræse en kasse ud.

  Som egentlig mediaserver har jeg ikke haft den oppe og køre endnu. Jeg har kun testet den lidt med et par streaming services og endda fået installeret 1channel addon så jeg har set lidt film på den af den vej og der fungerer den ganske fint. Lidt langsom til at søge på 1channel men det er pga kortet tror jeg.

  Jeg mangler stadig at få sat transmission helt op så den også kan stå og hente torrents.
  Optimalt set vil jeg vel have redirected porten så jeg fra mit arbejde kan smide en torrent op til den som den kan hente.

  Nu hvor jeg har fået den og set hvad den kan gøre har jeg pludseligt 100 forskellige ting jeg gerne ville køre på den. Især VPN server og som torrent henter. Og Køkkenradio osv..

  Men.. Når jeg nu skal til at få lavet mine dvder om til filer. Skal de så bare konverteres til MKV filer eller hvad er bedst der ?

  som svar til: Kabinet til Rpi #2660
  Kriss3d
  Medlem

  Jeg har lige her efter jul selv fået sat min R-PI sat op og leget lidt med den. Det er indtil videre på et gammelt class 2 kort og kassen er den æske den kom i med et hul til HDMI stikket. Den bliver lidt lun men slet ikke slemt.

  Der er to huller der sidder lidt forskudt. Jeg mangler dog stadig nogle mål på den men jeg ender nok med at finde en kasse fra et 3d printer projekt og køre den igennem SolidWorks og fræse det ud i nogle af de akrylblokke jeg har adgang til.

  Den virker til at være lige til at lave en kasse til.

  som svar til: Stik + mål ? #2347
  Kriss3d
  Medlem

  Fint tak. Som andre skriver på den engelske side kunne de også godt bruge en fuld tegning. Men jeg ender nok i første omgang med at måtte tage en færdig kasse og få den fræset ud. Jeg starter med enten mælkehvid eller klar akryl da vi har en del af dem liggende i 90 x 90 x 20 mm

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 16 i alt)