Raspberry Pi Zero W (Wireless)

(9 customer reviews)

Alkaen: 15,91
(12,73 alv pois)

Valitse lisävarusteet alta.

Tuotetunnus (SKU): KIT-ZeroW Categories: ,

Kuvaus

Raspberry Pi Zero W on samat tekniset tiedot kuin Pi Zero v1.3, sillä suurella erolla, että siinä on sisäänrakennettu WiFi ja Bluetooth! Joten saat loistavan pienen, halvan minitietokoneen, joka voi olla useiden elektroniikkaprojektien ydin. Raspberry Pi Zero W langattoman yhteyden (WiFi ja Bluetooth) ja hyvän antennin ansiosta sinulla on kaikki mahdollisuudet jännittävään käyttöön esimerkiksi IoT:ssä (esineiden internetissä).

Suosittelemme ostamaan lisätarvikkeita, jotka voidaan valita yllä, sillä Raspberry Pi Zero käytön aloittamiseen tarvitaan tarvittavat sovittimet ja liittimet.

Specs Raspberry Pi Zero W (Wireless)

 • 1 GHz, yksiytiminen prosessori
 • 512 Mt RAM-muistia
 • Mini-HDMI-portti
 • Micro-USB OTG -portti
 • Micro-USB virtalähde
 • HAT-yhteensopiva 40-nastainen otsikko
 • Yhdistele video ja nollaa otsikot
 • CSI-kameran liitin
 • 802.11 b/g/n langaton LAN
 • Bluetooth 4.1
 • Bluetooth Low Energy (BLE)

Lisätiedot

Paino10 g (gramma)
Pi Zero W Pakke

Vain Raspberry Pi Zero W, Zero W & Case -paketti, Zero W & lisävarustepaketti, Zero W ja sovitinpaketti

GTIN / EAN / UPC
Manufacturer Product Number
Brand
Country of Origin
HS Tariff Code

9 reviews for Raspberry Pi Zero W (Wireless)

 1. tanska

  JimmyD (varmistettu kirjoittaja)

  Købte en Zero W med adapterpakke. Det er rigtigt lækkert med wireless og bluetooth. Det er tydeligt at mærke at denne ikke er lige så kraftig som en 3’er, men det er jo som forventet. Det er dog rigtigt lækkert at den hverken fylder eller vejer noget af betydning når den først er sat op. Jeg er dog rigtig glad for at jeg valgte adapter pakken da jeg havde lidt problemer med at få den sat korrekt op fra starten og det er rart at kunne sætte skærm og tastatur til.

 2. tanska

  Henrik gilvad

  En genial mini DIY base til mange spændende projekter. Som stand alone er denne perfekt ifht at skulle op i den størrer og tykkere 3b der dog er meget kraftigere.

 3. tanska

  Heidi

  For prisen får man en overraskende kraftfuld maskine. Jeg kunne koble en HP skærm og en Logitech tastatur- og mus kombo til ved hjælp af en unify USB dongle, og det kørte bare med det samme uden at skulle downloade eller compile drivers først. Eneste ting er at grundet den lille størrelse der ikke så mange indgange at koble ting på, og så vidt jeg kan læse mig til, understøtter Windows 10 iot ikke denne version af Raspberry Pi, men for prisen er det absolut godt hardware og jeg vil absolut anbefale den som starter sæt, gerne med det dertilhørende kit med HDMI adapter, præinstalleret SD kort, USB adapter, strømadapter og casings.

 4. tanska

  Daniel Krog Jensen (varmistettu kirjoittaja)

  Genial lille maskine! Den kan bruges til så meget.

 5. tanska

  Martin (varmistettu kirjoittaja)

  Super fint produkt.

 6. tanska

  Aslak (varmistettu kirjoittaja)

  Jeg gik og manglede en platform til at fumle med programmering uden risiko. Til det use-case er en 0W perfekt. I princippet ville grundmodel 0’en være fin, men jeg er doven.

  Jeg kiggede oprindelig på brugte bærbare eller nuc’er eller lignende lav-performance, lav-pris løsninger, men størrelsen og prisen på en 0W får mig til at ærgre mig over ikke at vælge den løsning tidligere.

 7. tanska

  Niko C (varmistettu kirjoittaja)

  Jeg manglede et linux system til at øve mig på noget amatør python devops. Jeg havde kigget på servere og så videre men besluttede mig for at det var alt for meget for sådan et projekt og jeg bestemte mig for at købe pakken med en zero w og tilbehørs pakke her.

  Forsendelsen var hurtig og inden købet bliver man spurgt om man havde nogen kommentarer til dem der afsender pakken. Jeg mente ikke at der nogensinde var nogen der ville læse hvad jeg end skrev i kommentar boksen og derfor skrev jeg “Tegn en dinosaur på æsken.” Til min store forundring viste det sig at ikke bare havde de faktisk læst kommentaren men der var printet et billede af en dinosaur ud og limet fast på pakken.
  Derfor ved jeg med sikkerhed at de går langt for at tilfredsstille deres kunder.

  I pakken fik man en SD med et premounted image af NOOBS. Jeg bootede min op første gang og kunne derefter ikke trykke på settings eller nogen knapper overhovedet. Efter lidt fumlen rundt kunne jeg endelig trykke på noget men lige så snart at jeg gjorde det fik jeg at vide at jeg manglede net adgang for at kunne installere det.
  Jeg mente så at jeg må have gjort noget forkert siden at det ikke ville virke og derfor formaterede jeg SD’en med SDformatter og mountede noget debian med Etcher. Jeg har stadig ikke fået den til at virke efter noget stykke tid, det er dog IKKE Raspberrypi.dks skyld, men min egen da jeg tydeligvis ikke har nogen ide om hvad jeg laver.

  10/10, vil købe her i fremtiden.

 8. tanska

  Henrik H (varmistettu kirjoittaja)

  Fantastisk lille Raspberry pi til mange forskellige projekter…
  om man vil bygge en Spotify højtaler, en mini arkade spillemaskine, eller en ond lille hacking maskine, er Raspberry pi Zero W en fantastisk lille enhed til at starte med…

  Det eneste problem med den, er at man desværre kun kan bestille en af gangen… Og man finder hurtigt ud af at man skal bruge flere af dem… 🙂

 9. tanska

  anders sørensen

  Det er en fantastisk mini-computer.

  God/perfekt til et hav af projekter.

  – Inklusiv som overvågnings-kamera.

Show only reviews in Suomi (0)

Lisää arvio

Your email address will not be published. Required fields are marked *