Levering

Nedenfor ses forventede leveringstider fra afsendelse. Vi afsender ordrer inden for maks. 2 hverdage og ofte samme dag ved bestilling før kl. 15. Alle ordrer leveres med PostNord medmindre andet er anført. Der er altid track and trace på vores pakker, og der fremsendes link til dette, når ordren sendes.

Danmark:

ServicePrisEstimeret leveringstid
Uden Omdeling39 DKK1 hverdag
Med Omdeling59 DKK1 hverdag
Erhvervspakke49 DKK1 hverdag

Norden (Sverige, Norge, Finland):
OBS Norge!
Vi er en del af VOEC-ordningen. Norske kunder betaler norsk MVA, som vi afregner med Skatteetaten. Der opkræves derfor ikke told på forsendelser til Norge.

ServicePrisEstimeret leveringstid
Tracked Mail23-60 DKK2-3 hverdage
MyPack102-435 DKK2-3 hverdage

Øvrige Europa:

ServicePrisEstimeret leveringstid
Tracked Mail20-87 DKK2-4 hverdage
MyPack400-600 DKK2-4 hverdage

Øvrige udland:

ServicePrisEstimeret leveringstid
Tracked Mail20-87 DKK3-8 hverdage
MyPack400-600 DKK3-8 hverdage

Bemærk at alle leveringsoverslag er estimater fra de respektive kurerer.
Alle leveringsoverslag er fra afsendelsestidspunktet, ikke fra salgstidspunktet.

Told og Moms

OBS Norge! Vi er en del af VOEC-ordningen. Norske kunder betaler norsk MVA, som vi afregner med Skatteetaten. Der opkræves derfor ikke told på forsendelser til Norge.

Bestiller du fra et EU-land betales der dansk moms, men ingen told efter reglerne om varernes frie bevægelighed. Varer, som sendes fra RaspberryPi.dk kan ikke sendes som en gave til lande uden for EU, i et forsøg på at unddrage sig lokal told og afgifter. Bestiller du fra et land udenfor EU, kan der blive påført lokale skatter og told som vi ikke kan drages til ansvar for, men til gengæld fratrækkes dansk moms. Hvis dette er tilfældet vil du blive kontaktet af fragtfirmaet. Vær opmærksom på, at dette kan forsinke forsendelsen en del, da varerne bliver holdt tilbage i tolden. Det er derfra dit ansvar at tage kontakt til fragtfirmaet og betale de påførte meromkostninger.