Levering

Nedenfor ses forventede leveringstider fra afsendelse. Vi afsender ordrer inden for maks. 2 hverdage og ofte samme dag ved bestilling før kl. 15. Alle ordrer leveres med PostNord medmindre andet er anført. Der er altid track and trace på vores pakker, og der fremsendes link til dette, når ordren sendes.

Danmark:

Service Pris Estimeret leveringstid
Uden Omdeling 39 DKK 1 hverdag
Med Omdeling 59 DKK 1 hverdag

Norden (Sverige, Norge, Finland):

Service Pris Estimeret leveringstid
Tracked Mail 23-60 DKK 2-3 hverdage
MyPack 102-435 DKK 2-3 hverdage

Øvrige Europa:

Service Pris Estimeret leveringstid
Tracked Mail 20-87 DKK 2-4 hverdage
MyPack 400-600 DKK 2-4 hverdage

Øvrige udland:

Service Pris Estimeret leveringstid
Tracked Mail 20-87 DKK 3-8 hverdage
MyPack 400-600 DKK 3-8 hverdage

Bemærk at alle leveringsoverslag er estimater fra de respektive kurerer.
Alle leveringsoverslag er fra afsendelsestidspunktet, ikke fra salgstidspunktet.

Told og Moms
Bestiller du fra et EU-land betales der dansk moms, men ingen told efter reglerne om varernes frie bevægelighed. Varer, som sendes fra RaspberryPi.dk kan ikke sendes som en gave til lande uden for EU, i et forsøg på at unddrage sig lokal told og afgifter. Bestiller du fra et land udenfor EU, kan der blive påført lokale skatter og told som vi ikke kan drages til ansvar for, men til gengæld fratrækkes dansk moms. Hvis dette er tilfældet vil du blive kontaktet af fragtfirmaet. Vær opmærksom på, at dette kan forsinke forsendelsen en del, da varerne bliver holdt tilbage i tolden. Det er derfra dit ansvar at tage kontakt til fragtfirmaet og betale de påførte meromkostninger.

Norge
Vi er en del af VOEC-ordningen, så vi opkræver og betaler norsk moms ved Skatteetaten. Derved undgår norske kunder toldgebyrer hos os.