Nyhedsopsamling januar – Raspberry Pi

Udgivet i Skriv en kommentar

Efter en del inaktivitet på siden vil vi forsøge at give jer brugere et overblik over seneste nyt omkring Raspberry Pi. Der er sket meget på det sidste, og dette danske site er nu oppe at køre igen. Nedenstående er en opsamling på de vigtigste nyheder vedrørende Raspberry Pi og udviklingen.

22. december: Raspberry Pi-beta boards er under elektrisk gennemtestning, og der lægges altså op til en udgivelse af beta-boards snarest.

23. december: For første gang kommer der en video op, hvor lyden på Raspberry Pi fungerer efter hensigten. I videoen ses en beta-model af Raspberry Pi boote up.

31. december: De 10 første beta-modeller af Raspberry Pi sættes til salg på ebay. Alle pengene går selvfølgelig til fonden bag.

10. januar: Produktionen af Raspberry Pi bliver igangsat! Der regnes med, at de første modeller vil blive solgt sidst i januar. Det vil dog kun være B-modeller (dvs. med internet-stik). Selvom fonden har gjort hvad de kan for at få produceret mini-computerne i England, er de nødsaget til at flytte produktionen til Taiwan og Kina pga. kortere leveringstider samt billigere produktion.

17. januar: AirPlay fungerer med Raspberry Pi! Der offentliggøres video med direkte streaming fra youtube til Raspberry Pi.

18. januar: Raspberry Pi-fonden bakker op omkring protesten i mod SOPA sammen med fx Wikipedia.

21. januar: Endnu en fantastisk nyhed til os, der regner med at benytte Raspberry Pi som mediecenter i hjemmet. XMBC, som er et gratis open source system til mediecentre, fungerer upåklageligt med Raspberry Pi. Dette er illustreret i videoen nedenfor.

Dette var den korte opsamling på nyhederne, og vi agter at følge projektet tæt fremover. Der er kort tid til lancering af salget af Raspberry Pi, og du vil uden tvivl modtage information herom på siden.

Som tidligere nævnt søger vi desuden frivillige til at hjælpe med driften af siden – skulle der være en skribent gemt i maven på dig, skal du altså ikke holde dig tilbage. Kontakt os hurtigst muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *