Raspberry Pi-print klar

Udgivet i 4 kommentarer

Fonden har udgivet billede af print samt præcis størrelse på mini-computeren, der er klar i december. Printet kan ses på nedenstående billede (klik for stor udgave), mens størrelsen bliver følgende: 85,60mm x 53,98mm. Dette er også nøjagtigt størrelsen af et almindelig kreditkort. Med størrelsen annonceret er der ingen tvivl om, at der allerede er producenter, der går i gang med udvikling af såkaldte covers og cases til mini-computeren. Dog tager Raspberry Pi forbehold for, at der kan opstå ændringer i produktionen.

Print til Raspberry Pi
Print til Raspberry Pi

Der er ingen tvivl om, at det er et kompliceret print, hvilket også har udskudt lanceringen af produktet. Raspberry Pi-fonden kommer desuden med flere informationer omkring placering af porte osv. engang i næste uge.

De laver i øjeblikket testkørsler på systemet, der er annonceret på billedet. Derefter bliver det flyttet til en større produktion, når diverse fejl/bugs er blevet rettet. Da de umuligt kan forudsige, om der er fejl, kan de desværre endnu ikke give en fast udgivelsesdato. Dog satser de på en nem gennemkørsel, da ingeniørerne har brugt rigtig lang tid på udvikling af boardet.

Du kan desuden være 100% sikker på, at det vil blive annonceret øjeblikkeligt her på siden, når det bliver muligt at købe Raspberry Pi. Vi vil naturligvis gøre vores læsere opmærksomme på, hvordan det kommer til at foregå med de første 10.000 enheder.

4 tanker om “Raspberry Pi-print klar

 1. Hej igen, JKN ..

  Disse HTML koder og attributter er tilladte:

  Det hedder IKKE er tilladte, men TILLADT, igen, bare for den gode orden og seriøsitetens skyld….

  Så der burde stå: Disse HTML koder og attributter er tilladt:

  hans

  1. Jeg tror umiddelbart, at vi er en smule uenige omkring grammatikken der. I og med der er flere, er jeg af den opfattelse, at det skal være ‘flertalsformen’ af tillægsordet tilladt – altså tilladte.

 2. Det er selvfølgelig din umistelige ret, da du står for forum. Det er bare ikke rigtigt, og en diskussion med mig om emnet er IKKE mulig.
  Forkert sprogbrug svækker blot tilliden til hvad der måske ellers er rigtigt…..
  Og stadig, vel ment…..

 3. Supplerende: Du skriver: Disse HTML koder og attributter er tilladte:

  Betragt det som en mængde.

  Er en mængde tilladte, eller tilladt???

  hans

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *