Julegaver 2014 på RaspberryPi.dk

Udgivet i Skriv en kommentar

Vi nærmer os juleaften, og mange står måske stadig og mangler at købe årets julegaver til familien. I denne korte nyhed giver vi overblik over vigtige informationer i forbindelse med køb af julegaver på RaspberryPi.dk. Vi har samlet en række gaveidéer i webshoppen. Her er pakker i forskellige prisklasser og dermed noget for enhver smag. Der er desuden mulighed for at købe et gavekort, og dette kan købes helt indtil d. 24., da du modtager gavekortet på e-mail.

22. december kl. 16:00 er sidste frist for bestilling af julegaver, der skal nå frem inden d. 24. december. Ved bestilling den 22. december bliver pakken leveret i løbet af tirsdagen d. 23. december (sørg for at være hjemme, da du ikke vil have mulighed for at hente, hvis posthuset når at lukke). Åbningstider hos posthusene kan ses via PostDK. Den nævnte frist d. 22. december kl 16:00 gælder naturligvis kun for varer, som fremstår På lager.

Vi bytter alle julegaver til og med 30. januar 2015, så dine nærmeste har mulighed for at komme over juleræset og stadig nå at benytte vores fortrydelsesret.

gave

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os, og vil besvare din mail hurtigst muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *