Lav dit egen alarmsystem med PrivateEyePi

Udgivet i 2 kommentarer

Endnu et projekt har fået vores opmærksom på RaspberryPi.dk. Der er lagt mange kræfter i udviklingen og dokumentationen af et DIY (Do It Yourself) alarmsystem under navnet PrivateEyePi.

PrivateEyePi er et åbent, konfigurerbart og automatisk hjemme alarmsystem, som du kan bygge og programmere helt selv! “Gadget Nut,” som står bag projektet, har dokumenteret hele systemet med alle detaljer på dette link. Der gennemgås hvilke dele, der skal bruges, skematics til udviklingen samt det nødvendige kode for at få alarmsystemet til at køre. Der kan bruges bevægelsessensorer eller switches sat på døre (eller en blanding af de to) til alarmsystemet. Der er oven i købet en undersektion omhandlende at sætte Raspberry Pi Camera Boards til systemet. Ikke mindst findes der guides til at tilføje en temperaturmåler, så du kan holde øje med temperaturen i huset, når du er væk hjemmefra. Det hele styres via din computer eller smartphone i et webinterface.

Raspberry Pi alarmsystem

Selv hvis du ikke er vant til at rode med elektronik, er dette et projekt, der er mulighed for at kaste sig ud i. Med de klare instruktioner, gode diagrammer og skematiks skulle det være muligt for selv begyndere at få sit eget alarmsystem op at køre.

Du kan klikke på billedet ovenfor for at besøge deres hjemmeside, og vi håber, at du vil smide en kommentar til dette indlæg, hvis du kaster dig ud i projektet!

Kilde: http://www.raspberrypi.org/archives/4318

Advarsel: Dit forsikringsselskab vil muligvis ikke godtage et alarmsystem, som du selv har udviklet. Hvis du vælger at bruge alarmsystemet – hvilket der er god basis for taget alarmsystemers normale, dyrere priser i betragtning – er det bedst først at tjekke, at det ikke vil påvirke din forsikring. Desuden kan der være love, som kræver, at du har en autoriseret elektriker til at klare arbejdet med at afbryde eksisterende alarmudstyr.

2 tanker om “Lav dit egen alarmsystem med PrivateEyePi

  1. Det er super fedt! Er der mulighed for en kan lave den på dansk? 🙂

    1. Det er der helt sikkert. Spørgsmålet er hvem 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *