Nye elektronikprodukter i shoppen!

Udgivet i 1 kommentar

Så er vi ude med et par spritnye produkter til Raspberry Pi. Det drejer sig om officielle Raspberry Pi produkter produceret af fonden bag Raspberry Pi. Derfor kan vi præsentere gennemarbejde kvalitetsprodukter til Raspberry Pi.

Raspberry Pi Sense HAT

Nyeste produkt fra fonden er et udviklingsboard kaldet Raspberry Pi Sense HAT. Boardet passer direkte på de 40 GPIO-pins på Raspberry Pi og skaber sammen en “Astro Pi.” Boardet har en lang række sensorer, der kan bruges til mange forskellige eksperimenter, anvendelser og sågar spil. Sensorerne måler fx orientering, tryk, luftfugtighed og temperatur. raspberry pi sense hatRaspberry Pi Case

Det officielle Raspberry Pi Case har været på shoppen et stykke tid men ikke blevet annonceret via nyhed. Dette kabinet giver bl.a. mulighed for at åbne til GPIO-pins.

officielt-raspberry-pi-case_2Endnu et produkt på vej!

Vi har endnu et Raspberry Pi tilbehør produkt på vej – måske i virkeligheden det aller mest spændende. Produktet udgives først i september, og mere information kan vi desværre ikke give på nuværende tidspunkt.  Produktet annonceres på vores Facebook, Twitter og Google Plus. Derudover opdateres følgende nyhed naturligvis med det nye produkt. Giv dit bud på hvad vi har på vej i kommentarerne nedenfor. Vi trækker lod om et gavekort på 200 kr. til shoppen blandt rigtige svar hertil samt på Facebook.

Opdatering 8/9-15

Det sidstnævnte produkt er nu lanceret, og det drejer sig om en officiel touchskærm til Raspberry Pi. Skærmen ses på billedet nedenfor og er på lager i shoppen! Benjamin gættede produktet via Facebook, så der er 200 kr. gavekort på vej til ham.

raspberry pi officiel touch screen 7 tommer

1 tanke om “Nye elektronikprodukter i shoppen!

  1. Det er da Display-O-Tron HAT der snart kommer på hylderne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *