Om Os

RaspberryPi.dk er et dansk Raspberry Pi fællesskab / community skabt med et formål om at samle alle danske Raspberry Pi-interesserede. Gennem RaspberryPi.dk og nyhederne herpå skal det være muligt at være fuldt ud opdateret omkring Raspberry Pi. Der lægges desuden fokus på, at det skal være muligt for alle at skrive og deltage i en debat omkring mini-computeren. Hvad enten det er programmøren, læreren eller eleven, skal de alle have glæde af sitet og dets funktioner.

Dette danske Raspberry Pi fællesskab er skabt for at have et mødested for entusiaster, der har lyst til at holde sig opdateret på linux mini-computeren og diskutere alt mellem himmel og jord, der har tilknytning til Raspberry Pi. Nyhederne holder dig fuldt opdateret på det seneste nye omkring fx udviklingen og salget af Raspberry Pi. Der er store muligheder for udvidelser af dette Raspberry Pi fællesskab, hvor alle altså er velkomne.

Sitet er skabt og drevet af virksomheden Jkollerup.dk v/Jeppe Kollerup (CVR: 34305064). Jeg læser til daglig til ingeniør i Elektronik og IT ved Aalborg Universitet. Behovet for sitet opstod, da jeg selv begyndte at interessere mig for Raspberry Pi samt mulighederne. Der fandtes kun internationale sites omhandlende den fantastiske mini-computer. Dette lagde grund for et dansk site i november, 2011.

RaspberryPi.dk er i oktober, 2012 udvidet med egen tilhørende danske Raspberry Pi webshop. Her skal der være mulighed for danskere at bestille Raspberry Pi mini-computeren billigt og hurtigt, mens der samtidig er mulighed for at bestille et stort udvalg af tilbehør klar til computeren. Læs mere her.

Vi tager gerne imod ris/ros, hvilket typisk kan skrives i vores forum eller sendes direkte gennem kontaktformularen. Der søges desuden frivillige til at hjælpe med driften omkring sitet, kontakt os endelig.