Raspberry Pi briller: Real time undertekster

Udgivet i Skriv en kommentar

Will Powell havde, som mange andre, bemærket Google’s Project Glass og blev inspireret til at lave sit eget forsøg herpå. Resultatet blev et par Raspberry Pi briller. Naturligvis er forsøget ikke lige så fuldendt, men det er super spændende, hvordan han ved hjælp af fx 2 Raspberry Pis har fået applikationen til at køre! Der er brugt to Raspberry Pis, Vuzix Star 1200, Jawbone mic. Lyd bliver hentet og streamet fra mobilenhed til en server, der opsamler, oversætter (vha. Microsoft translate API og caching layer) og sende tilbage.

Den ene Raspberry Pi driver briller og det andet driver tv, der viser begge halvdele af samtalen. Elizabeth bruger en mikrofon, men ville bruge det samme setup med Vuzix, Jawbone og Raspberry Pi, hvis et andet setup havde været tilgængeligt. Applikationen kan ses i brug på nedenstående video. Det giver mulighed for at have en samtale, hvor den ene i dette tilfælde taler engelsk, mens den anden taler spansk. Som det ses i videoen, fungerer Raspberry Pi brillerne efter hensigten.

Inspirerende med mini-computerens muligheder, der stille og roligt bliver frigivet. Hvad synes du om applikationen? Smid en kommentar nedenfor!

Kunne du lide dette indlæg? Tilmeld dig e-mail opdateringer (allerede logget ind) ved at benytte boksen nederst til højre, og du vil modtage en e-mail ved hver nyhed her på siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *