Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) på vej til Raspberry Pi

Udgivet i Skriv en kommentar

Brugeren Naren fra Raspberry Pi har arbejdet på at gøre Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) klar til Raspberry Pi computeren. Nedenfor ses et par billeder samt en video, der tydeliggør, at det meget snart er klar til brug! Der informeres desuden om, at hardware-accelereret grafik og video har været oppe og kører problemfrit i en tid. AudioFlinger er den eneste store manglende brik i øjeblikket.

 

 

 

Grunden til at det først er kommet frem nu er, at implementeringen bruger en anden kerne og VideoCore image end det, som er tilgængeligt på GitHub. Der undersøges muligheder for at få de to kodelinjer til at producere en fælles platform, så snart dette er muligt. Desuden vil der på det tidspunkt blive frigivet kilder, som alle kan arbejde videre med.

 

Det ser uden tvivl super spændende ud, og med Android på Raspberry Pi åbnes der for endnu flere muligheder med mini-computeren. Vi følger udviklingen tæt, og du kan vide dig sikker på, at der vil blive opdateret omkring mulighederne for at få Android på Raspberry Pi. Som det mest udbredte styresystem til smartphones giver dette muligheder for endnu mere samspil med andre enheder for Raspberry Pi.

Kunne du lide dette indlæg? Abonnér på vores RSS feed, og hold dig konstant opdateret på nyheder fra siden.

Kilde: http://www.raspberrypi.org/archives/1700

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *