Raspberry Pi fjernforbindelse via stationær eller bærbar

Udgivet i Skriv en kommentar

Har du ikke et tastatur og/eller en skærm til rådighed for dit Raspberry Pi-projekt? Med en ny udførlig guide (på engelsk) er dette ikke længere et problem. Der beskrives i guiden, hvordan der opsættes en fjernforbindelse fra sin stationære eller bærbare computer til Raspberry Pi. Der skal hverken loddes eller købes specialudstyr – du skal blot have et netværkskabel til rådighed!

Guiden findes i sin fulde længde på dette link, mens en guide til de mere erfarne brugere findes her.

I guiden beskrives det, hvordan netværksporten kan benyttes til at opsætte fjernforbindelse. Derfor er det også værd at nævne, at du vil være nødt til at bruge en wi-fi dongle, hvis du vil have internetforbindelse på din Raspberry Pi. Det er dog stadig interessant, at du ved at følge guiden kan få opsat dit eget lille kit (1 stk. Raspberry Pi og 1 stk. netværkskabel), som kan medbringes i tasken til din bærbare computer. Der er dermed altid mulighed for at arbejde videre med dit Pi projekt – og ikke mindst: Vise det frem.

Vi arbejder i øjeblikket på at bringe danske Raspberry Pi guides samt deciderede kits (i stil med de samlede pakker i webshoppen) her på RaspberryPi.dk, så det i fremtiden bliver endnu nemmere at hoppe med på Raspberry Pi-bølgen og prøve spændende hobbyprojekter af! Tilmeld jer e-mail listen nedenfor, og I vil modtage en mail, når dette lanceres.

[subscribe2]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *