Opsamling på Living Smart TV samt radioudsendelse (P1)

Udgivet i 2 kommentarer

Først og fremmest vil vi gerne gøre opmærksom på, at der i dag, fredag, kl. 14:00 sendes en udsendelse kaldet Harddisken på P1 med temaet: Raspberry Pi! Der er mulighed for at blive klogere på, hvad Raspberry Pi er samt hvilke spændende projekter, der kunne være mulige at gå i gang med. Den software- og hardware-ansvarlige stifter af Raspberry Pi fonden, Eben Upton samt undertegnede deltager via interviews i programmet. Det kan klart anbefales at lytte med samt sprede rygtet! Det genudsendes desuden søndag kl. 15 på FM og fredag kl. 1 på digital radio. Vi vil oven i købet lægge link til download af podcast op på siden, så snart dette er muligt.

OPDATERING: Podcast af Harddisken på P1 (Raspberry Pi udsendelsen) findes på dette link i mp3 (højreklik – gem link som… hvis du ønsker at downloade) og dette link for AAC. Sidst men ikke mindst er det muligt at hente podcastet gratis ned gennem iTunes lige her.

Som seneste nyhed på siden gjorde opmærksom på, havde Living Smart TV ligeledes et tema omkring Raspberry Pi. Der blev i 5 udsendelser af varighed 10-20 minutter gennemgået en komplet opbygning af Raspberry Pi som XBMC mediecenter. Disse udsendelser kan alle, uafhængigt af teknisk kunnen, følge med på. Nedenfor kan samtlige udsendelser genses via en playlist. Har du 1 time og 24 minutter, kunne det være et oplagt projekt til storbededagsferien, hvis din Raspberry Pi mediecenter pakke stadig ligger og samler støv.

Vi er på RaspberryPi.dk positivt overraskede over udsendelserne, som Living Smart TV fik lavet i påsken. Der er ingen tvivl om, at de vil være aktuelle i lang tid.

Har du set udsendelserne (og evt. hørt radio udsendelsen på P1 kl. 14 i dag)? Vi vil super gerne høre, hvad I synes om det i kommentarerne nedenfor.

2 tanker om “Opsamling på Living Smart TV samt radioudsendelse (P1)

  1. Jeg er en trofast lytter af harddisken, og som næsten-uddannet matematiklærer blev jeg meget inspireret af udfordringen med at lære børn at programmere. Jeg er blevet overbevist, køber en raspberry pi i dag og vil gå i gang med at udforske dette felt. Jeg har aldrig skrevet så meget som en linje kode i mit liv, så jeg starter på samme niveau som eleverne. Heldigvis bor jeg under tag med en ingeniør som hellere end gerne vil hjælpe mig, så nu er det bare at komme i gang.. hvem ved om der gemmer sig et bachelor projekt i dette felt…

    1. Hej Matilde!

      Tak for din kommentar. Det lyder da til, at du kunne bruge udsendelsen til noget! Hvis du har tid og lyst, må du meget gerne sende mig opdateringer på, hvordan det går. Vi kunne eventuelt lave et indlæg på siden omkring det, hvis der kommer noget spændende ud af det.

      Om ikke andet skal du hvert fald have et held og lykke med på vejen! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *