Raspberry Pi User Guide og opdateret board (rev2)

Udgivet i 1 kommentar

De seneste opdateringer fra fonden bag Raspberry Pi går på et opdateret Raspberry Pi board samt en komplet Raspberry Pi brugsanvisning / manual. Raspberry Pi User Guide er navnet på denne e-bog skrevet af Eben og Gareth, og den sælges lige nu på tilbud til kun £3.99 ~ 37 kr.

Brugervejledningen er dybest set en fuld manual for Raspberry Pi, og vil blandt andet lære dig, hvordan du tilslutter ting til din Raspberry Pi, men den vil også før dig til et punkt, hvor du kan skrive din egen software og lave egen fysisk programmering (sensorer og robotter!). Du vil desuden finde ud af, hvordan du opsætter din Raspberry Pi som et media center og meget mere. Papirversionen forventes at komme senere på måneden (sammen med andre elektroniske udgaver), sandsynligvis den 21. september. Bogen kan købes gennem boksen nedenfor.

Rev2 Boards

Der er blevet lavet et opdateret bræt til Raspberry Pi. Der er bl.a. blevet tilføjet monteringshuller, hvilket gør det lettere at fastmontere din Raspberry Pi. Udover dette er blevet lavet forskellige tekniske ændringer, men de mener ikke, at ændringerne er store nok til at gøre det værd vente på revision 2, medmindre man u har et specifikt krav om, at tilføje en lyd codec, eller manhar brug for monteringshuller for industriel anvendelse. Nedenfor ses et billede i meget høj opløsning af det nyeste bræt.

De nyeste boards kan naturligvis bestilles i Raspberry Pi shoppen her på siden.

Raspberry Pi rev2 board (kilde: raspberrypi.org)

Made in the UK

Desuden kan de stolt fortælle, at de nyeste bræt (rev2 boards) bliver produceret i selveste United Kingdom fremfor i de tidligere fabrikshaller i Kina. På grund af den store succes med mini-computeren er det blevet muligt at lave en aftale med Sony omkring produktion af Raspberry Pi i deres fabrik i Pencoed, South Wales.

Resultatet af alt dette? Element14/Premier Farnell har truffet beslutningen om at flytte hovedparten af deres Raspberry Pi produktion til South Wales. Flytning af en produktion som denne er en enorm opgave. Fra starten af processen, har det taget fonden, Farnell og Sony næsten seks måneder at få det hele op at stå. Kontrakten vil se Pencoedfabrikken producere 30.000 Raspberry Pis om måneden og skabe omkring 30 nye arbejdspladser.

Kunne du lide dette indlæg? Tilmeld dig e-mail opdateringer, og du vil modtage en e-mail ved hver nyhed her på siden.

1 tanke om “Raspberry Pi User Guide og opdateret board (rev2)

  1. Så er den rigtige version blevet tilføjet indlægget, og det er nu muligt at købe papirversionen på Amazon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *