Jul på RaspberryPi.dk – adventstilbud!

Udgivet i Skriv en kommentar

Vi er kommet i julehumør på RaspberryPi.dk – der er bl.a. flot julebanner på vej. Dette skal desuden komme jer kunder til gode i form af rabat på bestemte produktkategorier i forbindelse med de fire adventssøndage. Tilbuddene vil vokse sig bedre i takt med, at vi nærmer os juleaften, og vi starter stille ud med følgende tilbud, der gælder i dag, 1. søndag i advent:

10% RABAT PÅ CASES OG HDMI-KABLER

Vi sætter jer på en minimal opgave for at finde frem til rabatkoden og har lavet nedenstående korte guide til at indløse rabatten.

1. Find rabatkoden i den seneste opdatering på facebook-siden.
2. Tilføj produkter fra shoppen til kurv som almindeligt.
3. Brug rabatkoden på din kurv-side, til venstre under produkterne.

Du skulle nu have modtaget rabat på de nævnte produktkategorier. Vi håber, at I tager godt i mod tiltaget på siden – skriv endelig en kommentar til denne nyhed! Hold øje med siden de kommende adventssøndage, da der som nævnt venter nogle gode tilbud til jer.

Det med småt: Lagerstatus gælder stadig, og vi garanterer altså ikke 1-3 dages levering, hvis varen er i restordre. Dog vil langt de fleste ordrer nå frem før juleaften (med undtagelse af 5v 2A multi-strømforsyning og USB Hubs, hvor det desværre er mere usikkert).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *