Scan til e-mail vha. én knap

Udgivet i Skriv en kommentar

Scannere med netværksforbindelse er som regel en ret dyr fornøjelse, der koster flere tusinde kroner. Desuden er disse scannere ikke altid helt så lette at betjene, hvilket mange har oplevet.

Dette lagde grund for en ny, spændende Raspberry Pi anvendelse, som Eduardo Luis så en mulighed i. Han har konstrueret en utrolig simpel en-knaps scanner vha. Raspberry Pi. Der er blevet brugt en Pi, et par LEDs, en modstand og en tryk-knap samt en gammel scanner. Smid et dokument i scanneren, tryk på knappen og dit dokument er scannet og sendt til din e-mail helt automatisk. Endnu en utrolig simpel men fantastisk anvendelse af mini-computeren, som er forklaret i videoen nedenfor. Desuden findes flere informationer omkring projektet på hans hjemmeside, hvis nogen skulle ønske at gøre ham kunsten efter.

Kunne du lide dette indlæg? Benyt knapperne nedenfor og smid endelig en kommentar til artiklen – så bliver vi glade 🙂 Hvad har du lyst til at læse artikler om på siden? Skriv en kommentar eller send os en mail.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *