Forbedringer på RaspberryPi.dk

Udgivet i Skriv en kommentar

Siden vores start i november, 2011 er der sket meget her på siden. Først og fremmest er der i skrivende stund oprettet 69 brugere, hvilket må betragtes at være et pænt tal. Forummet runder snart 100 indlæg, og der er altså rig mulighed for at snakke med andre interesserede om raspberrypi. Dette har også gjort, at hjemmesiden er blevet tilpasset under vejs. Hovedsageligt er det sket på det sidste, og denne nyhed vil samle op på nogle ændringer for siden.

Downloads-side
Som de fleste nok har bemærket, er der kommet en downloads-side. Der er mulighed for udbygning af denne i fremtiden, men indtil videre kan deres findes de forskellige images til din Raspberry Pi.

Rating system
Du har nu mulighed for at vurdere nyhederne og siderne her på hjemmesiden. Smid gerne din mening i form af stjerner og en tommelfinger 🙂

Forum
Da forummet i sin tid blev sat op, var flere forum-systemer oppe til overvejelse og valget faldt på mingle forum. Dog har vi på det sidste haft store problemer med dette, herunder kan blandt andet nævnes SEO-problemer og dårlige muligheder for tilpasning. Dette kan også begrundes med, at systemet ikke længere opdateres. Derfor har vi valgt at skifte til systemet bbPress, som opdateres jævnligt og løser de tidligere nævnte problemer.

I sidste ende skal dette blot gøre det nemmere for jer, og bbPress er langt mere brugervenligt! Dog har det gjort, at det gamle forum skulle flyttes over. Da der ikke findes direkte convertere til formålet, har vi desværre været nødsaget til at gøre dette ret manuelt med databasen. Det har været en lang kamp, men alt skulle gerne være, som det skal nu. Eneste umiddelbare fejl er dateringen af de forskellige tråde, men dem skal I ikke tage jer af 🙂 Hvis du har spørgsmål til brug af det nye forum, er du velkommen til at skrive en kommentar nedenfor eller sende en mail. Dette var den bedste måde, at vi kunne bevare det gode indhold, som allerede er blevet skrevet. Kig forbi det nye forum med det samme!

Din mening
Hvad synes du om forbedringerne af hjemmesiden? Smid en kommentar nedenfor. Du er desuden velkommen til at komme med forslag eller spørgsmål til RaspberryPi.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *