Nye spændende produkter i shoppen!

Udgivet i Skriv en kommentar

Vi er stolte af at præsentere dig for alle de nye produkter, der er blevet tilføjet shoppen her på siden. Vi har arbejdet hårdt på at opfylde brugernes ønsker omkring disse produkter, som er interessante for enhver Raspberry Pi entusiast.

Raspberry Pi XBMC-mediecenter

I forbindelse med anvendelse af Raspberry Pi som XBMC mediecenter er følgende produkter især interessante:

XBMC tilbehørspakke: Med tilbehørspakken skal du blot bruge en Raspberry Pi samt en strømforsyning, så har du et velfungerende mediecenter. I pakken er nemlig både SD-kort med Raspbmc, Ethernet kabel, HDMI-kabel og et Trådløst MINI Tastatur med Touchpad, som desuden sælges for sig selv.

FLIRC – USB dongle: Med FLIRC har du mulighed for at kode enhver fjernbetjening til at virke med XBMC via en utrolig simpel setup på din computer. Læs mere om dette på produktsiden.

VESA mount + klassisk case: VESA mountet giver mulighed for at sætte din Raspberry Pi fast direkte bagpå fjernsynet, så den ikke står og roder.

Hotpi, FLIRC, VESA mount, heatsink, XBMC mediecenter pakke, mini tastatur i raspberry pi shoppen!

Elektronik udvikling og andet

Udover ovennævnte produkter har vi fået en række andre nye produkter i shoppen. Disse henvender sig mestendels til de interesserede i elektronikudvikling.

Slice of Pi: Vi har endelig fået et breakout board til Raspberry Pi i shoppen. Med dette er der udtræk til de forskellige GPIO-pins og rigtig gode muligheder for udvikling af forskellige prototyper.

HotPi: Produktet er et samlesæt, som du selv skal lodde sammen. Du kan sende infrarøde fjernbetjeningssignaler til andre enheder som fx dit TV, køre en hastighedsstyret blæser, holde tiden på din Pi præcist via batteri og vise systemets aktuelle tilstand via en RGB-diode.

Heatsink til Raspberry Pi: Med vores lille heatsink kan du nu køle din Raspberry Pi en smule, hvilket bl.a. er relevant i forbindelse med overclocking.

Kamera Mount: Har du købt dig et Raspberry Pi kamera her på siden, mangler du muligvis en lille holder til dette. Produktet gør det muligt at montere dit kamera i bestemte vinkler.

Vi håber, at I tager godt imod de nye produkter, som bl.a. er tilføjet på opfordringer fra jer brugere. Vi tager glædeligt imod flere forslag til nye produkter, skriv blot en kommentar til nyheden her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *