Opdatering af Raspberry Pi butik

Udgivet i 4 kommentarer

OPDATERING 30/10-12: Vi har nu fået vaskeægte dansk webshop her på siden, klik her for at læse mere.

Denne nyhed bliver meget kort og skal blot gøre opmærksom på ændringerne i Raspberry Pi butikken her på siden. Tidligere var butikken et samarbejde med den amerikanske afdeling af Amazon, hvorimod vi nu har fået et samarbejde i hus med den engelske udgave af Amazon. Dette betyder meget bedre betingelser for danskere interesseret i Raspberry Pi tilbehør.

Med forsendelse fra England er det både blevet meget hurtigere men bestemt også billigere at modtage produkter til sin Raspberry Pi. Desuden er butikken blevet opdateret med en del flere produkter, hvorfor jeg vil anbefale dig at kigge forbi. Du finder kategorierne yderst til højre, og udover de mange informative bøger kan de flotte Raspberry Pi cases bestemt anbefales at bestille.

Feedback
Vi vil utroligt gerne give jer Raspberry Pi-brugere den bedste oplevelse, og jeg vil derfor opfordre dig til at skrive en kommentar nedenfor med din mening omkring Raspberry Pi-butikken her på siden. Har du forslag til nye produkter? Er du træt at navigeringen i butikken? Vi glæder os til at høre fra jer.

4 tanker om “Opdatering af Raspberry Pi butik

  1. Linket til Farnell i “butikken” er til Farnell i UK. De sender ikke til DK (jeg kunne i hvert fald ikke få det til at lykkes).
    “dk.farnell.com” virkede derimod fint – jeg blev sendt til deres eksport side…

    1. Mange tak for at gøre mig opmærksom på dette! Jeg skal finde en løsning hurtigst muligt.

  2. Har du et cvr. eller hvordan kunne du bestille ? Jeg har nemlig ikke et og synes det er lidt meget kun at oprette et for at kunne købe en…

    1. Jeg har købt med cvr nr., men du skulle gerne kunne bestille den som privatperson her: http://export.farnell.com/rp/order/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *