Raspberry Pi shop åben! Køb Raspberry Pi + tilbehør

Udgivet i 2 kommentarer

OPDATERING 30/10-12: Vi har nu fået vaskeægte dansk webshop her på siden, klik her for at læse mere.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg med starten af dette website havde store planer for videre udvikling. Det viste sig heldigvis, at der var rigtig mange andre danskere, som var lige så fascineret af den fantastiske Linux mini-computer, Raspberry Pi. Derfor er det med glæde, at jeg kan annoncere det nyeste tiltag på Danmarks Raspberry Pi fællesskabsside: Raspberry Pi shop! Det er nu muligt at købe tilbehør til din Raspberry Pi lige her på siden. Køb Raspberry Pi tilbehør direkte i shoppen med det samme.

Shoppen indeholder kategorierne: Raspberry Pi Bøger, Beskyttelse, USB tilbehør, SD-kort, HDMI-stik og Strøm. Du kan eksempelvis købe bøger til at komme igang med at programmer på Raspberry Pi, et 8GB kvalitets SD-kort eller et flot beskyttelseskabinet / case til at gemme din Raspberry Pi i.

Dette er dog en meget blød opstart af Rasperry Pi shop, da vi ikke pt. huser et egentlig lager af Raspberry Pi tilbehør i Danmark. Derimod skal dette ses som en indkøringsfase med en integreret shop fra Amazon, som indeholder de mest nødvendige og altså få produkter. Vi forsøger at udvælge det bedste tilbehør til Raspberry Pi, så på trods af en forholdsvis lang leveringstid skulle I blive tilfredse med produkterne alligevel.

Opdatering: Kortere leveringstid pga. opdatering af butikken.

Dog er det vigtigt at nævne, at der bestemt arbejdes på en bedre løsning til salg af Raspberry Pi tilbehør. Det optimale ville bestemt være en dansk webshop, og dette er også målet. Dette skal ses som en test, og ingen tvinger jer til at benytte shoppen. Om ikke andet kan det anbefales at kigge på Raspberry Pi bøgerne, som kan købes og leveres digitalt. Vi er meget åbne over for forslag til shoppen og eventuelle bedre løsninger (evt. et samarbejde?). Kontakt mig venligst med en kommentar nedenfor eller nederst på denne side.

Som en lille sidenote kan det nævnes, at der er x antal Raspberry Pi på vej til sitet. Disse vil også blive solgt til jer, danske Raspberry Pi-hungrende. Vi håber at kunne bidrage til et endnu mere spændende udviklingsmiljø her på siden.

Overskud går udelukkende til videreudvikling af RaspberryPi.dk i form af fx test af nyt tilbehør.

Vi håber, at I tager godt i mod vores nye Raspberry Pi shop, hvor du finder alt tilbehør til din Raspberry Pi.

2 tanker om “Raspberry Pi shop åben! Køb Raspberry Pi + tilbehør

 1. Hej
  Det er et fint initiativ.
  Men mit store problem er at jeg ikke kan finde et sted hvor man kan købe selve kortet ved hjælp af et Dankort. Både RS or Farnell kræver Visa eller Masterkort. (jeg er pensionist og vil ikke anskaffe et Masterkort). Som gammel E-ingeniør er jeg meget interesseret i Raspberry Pi.
  Kender i en metode for køb med Dankort?

  Venlig hilsen
  Jens

  1. Hej Jens. Mange tak for kommentaren.

   Jeg kan godt forstå problemet, i og med selve Raspberry Pi kun bliver solgt internationalt. Som jeg nævner i nyheden, kan du regne med en god løsning på dit problem snarest her på siden.

   Indtil da vil mit bud være at optrævle en privat, der har en Raspberry Pi for meget. Hold øje med Køb og Salg-forum. Der er blandt andet en på Nordsjælland lige nu: http://raspberrypi.dk/forum/topic/sb-raspberry-pi/

   Håber du kan bruge det til noget.

   Venlig Hilsen
   Jeppe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *