XBMC forbedringer til Raspberry Pi

Udgivet i 3 kommentarer

Raspberry Pi benyttes, som tidligere berettet her på siden, af rigtig mange brugere som mediecenter løsning. Det er faktisk blevet så udbredt, at Raspberry Pi er den mest benyttede XBMC-platform (udover PCen) i hele verden ifølge raspberrypi.org. Vi tilbyder desuden pakker i shoppen, der gør det muligt at komme let i gang med sit mediecenter.

Raspberry Pi fonden er derfor på naturlig vis gået med ind omkring udviklingen af XBMC, og Dom Cobley og Ben Avison har arbejdet hårdt på at optimere XBMC til Raspberry Pi. Derfor er det nu blevet endnu bedre at køre sin Pi som mediecenter, og af forbedringer kan det blandt andet nævnes, at det er blevet langt hurtigere i menuen og i ens mediebiblioteker.

Der har tidligere været en smule rygter omkring, at den lille Pi ikke var kraftig nok til at køre XBMC på ordentlig vis, men disse manes til jorden i form af den seneste video, der viser den fantastisk ydeevne. Videoen viser OpenELEC med de optimeringer, der er blevet lavet. Disse optimeringer kommer til standard distributionerne, OpenELEC og Raspbmc, som kan downloades lige her.

3 tanker om “XBMC forbedringer til Raspberry Pi

 1. Anbefaler klart disse test builds af raspbmc fremfor den nuværende officielle raspbmc

  Se her: http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=176043

 2. Har nu både installeret rasbmc og openelec, og synes de hakker noget i menuerne. Især når man går ind under tv-serier. Er der en måde man kan optimere pi’en på så den kører lidt mere flydende?

  1. Hej Martin.

   Raspberry Pi kan overclockes, hvilket muligvis kan afhjælpe det problem, som du beskriver. Jge kører dog selv Raspbmc og synes ikke, at det hakker i menuerne.

   Venlig Hilsen
   Jeppe Kollerup
   RaspberryPi.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *